Konsultationer

Åben konsultation for akut opstået sygdom. Grundet Corona, er der i øjeblikket lukket for åben konsultation. Ring hertil og bestil en tid.

Åben konsultation hver dag fra kl. 8.00 – 8.30. I dette tidsrum kan man møde op uden tidsbestilling, hvis man ønsker en vurdering af

AKUT OPSTÅET SYGDOM ELLER AKUT FORVÆRRING I KENDT SYGDOM.

Der afsættes kort tid til hver patient for at tilgodese flest mulige.  Ventetid vil kunne forekomme. Der er ikke mulighed for at vælge læge eller sygeplejerske i den åbne konsultation. Såfremt der skønnes behov for nærmere udredning vil der blive tilbudt en opfølgende tid i den planlagte konsultation.

Bemærk venligst: Åben konsultation er ikke egnet til samtaler.

 

Åben blodprøvetagning. Grundet Corona, er der i øjeblikket lukket for åben blodprøvetagning. Ring hertil og bestil en tid.

Mandag – fredag mellem klokken 7.30-8.00, er det muligt for selvhjulpne patienter, at komme og få taget ordinerede blodprøver uden tidsbestilling. Ordningen gælder ikke for patienter der skal have taget EKG.

 

Planlagte konsultationer

Planlagte konsultationer holdes hver dag klokken 8.30 – 15.00, onsdag til klokken 17.00 (dog ikke i ferieperioder)

Der afsættes 15 minutter til hver konsultation incl. det administrative arbejde. Ved flere eller komplicerede problemer kan det blive nødvendigt med flere konsultationstider på forskellige dage. I særlige tilfælde og efter aftale med den enkelte læge kan der afsættes længere tid end 15 minutter ad gangen.

 

Telefonkonsultationer

Mange patienter ringer med forespørgsler, som sagtens kan klares af lægesekretærerne og sygeplejerskerne, derfor vil det altid være en lægesekretær eller sygeplejerske der tager telefonen. Ringer du med et spørgsmål, der kun kan besvares af en læge, vil lægen ringe tilbage i tidsrummet 11.30 – 12.30, i samme tidsrum er de også muligt at blive stillet om til en læge, hvis der er behov for det.

 

Email – konsultationer

Hvis du er oprettet på hjemmesiden som bruger vil det være muligt at skrive til lægen, forny medicin og bestille tider i lægehuset. Du skal dog være opmærksom på at hvis det drejer sig om noget akut, så skal du ringe, da vi har 5 dage til at svare på mailen.

 

Afbud

Hvis man bliver forhindret, så giv besked snarest muligt, tak!

 

Forsinkelser

Vi forsøger at overholde de skemalagte tider så godt som muligt, men pludselig alvorlig sygdom eller svære problemer kan kræve lægelig indsats her og nu og dermed sprænge tidsrammen med forsinkelser til følge.